Årets julekalendere på tv

Jingle bells, jingle bells, jingle all the waaaay. 🔔 🎶 Hvilken julekalender får deg i den rette førjulsstemningen?

Asbjørns julekalender

Jingle bells, jingle bells, jingle all the waaaay. 🔔 🎶 Hvilken julekalender får deg i den rette førjulsstemningen?

Helt siden 1980-tallet har vi tatt nedtellingen til julekvelden i form av julekalendere på tv. Men nå til dags er det MYE å velge blant, også innen denne julekalender-sjangeren. Her får du en smakebit på årets julekalendere, noen for store og noen for små.

Snøfall, sesong 2

Sju år er gått i Snøfall, og en ny historie er i fokus. Noah (10) har et veldig viktig juleønske. Men hva om julenissen aldri får brevet hans? Nye eventyr, magi og utfordringer venter i ‘Snøfall 2’

Snøfall

Asbjørns julekalender

Espen Eckbos legendariske karakter Asbjørn Brekke ELSKER julen. Hver kveld åpner en forventningsfull Asbjørn døra til sitt lille juleverksted for en ny kjent gjest. Her får du humor, tradisjon og sjarm på løpende bånd helt frem til den store julekvelden.

Asbjørns julekalender

24-stjerners julekalender

NRK gjentar fjorårssuksessen og inviterer 24 nye kjendiser til 24 episoder med utfordringer i regi Markus Neby. Er du på jakt etter en julekalender som bringer frem latter og glede hver dag frem mot julaften er dette en god kandidat!

24-stjerners julekalender

Snøfall, sesong 1

NRKs magiske julefortelling for barn og unge, ‘Snøfall’, har foreldreløse Selma i hovedrollen. Den unge jenta drømmer om å finne sin egen familie, og oppdager plutselig en hemmelig portal til eventyrverdenen ‘Snøfall’. Her lurer både overraskelser, spenning, kjærlighet og eventyr. Blir du med på reisen?

Snøfall sesong 1

The Julekalender

Denne kalenderen ble en skikkelig snakkis da den først kom på lufta i 1994. Denne julen får vi et gledelig gjensyn med nissene ved verdens ende – serien har fått kultstatus her til lands, og mange blir nok glade for at TV 2 Play børster støv av denne nok et år!

The Julekalender

Vazelina Hjulekalender

Nok et vindpust fra fortiden: Det folkekjære bandet Vazelina Bilopphøggers, sammen med skuespillerlegender som Hilde Lyrån og Maj Britt Andersen, er å se i denne bygdeserien, som i premiereåret snittet 672.000 seere per episode!

Vazelina Hjulekalender