100 % fiberbredbånd helt fram til kontorveggen

Sandefjord Bredbånd leverer fiberbredbånd med fantastiske hastigheter. Som kunde hos oss får du nok fart og kapasitet, både nå og i fremtiden. Dette er avgjørende når dine ansatte skal benytte for eksempel skytjenester, videokonferanser og strømming av tjenester.

 

pc-skjerm, laptop

Altibox Bedrift Premium

Altibox Bedrift har satt sammen en sikker og stabil wifi-løsning som gir din bedrift en førsteklasses wifi-opplevelse. Pakkeløsningen heter Altibox Bedrift Premium og gir deg alt du trenger til bedriftens nett – til en fordelaktig pris.

Kvinne foran pc på kafé

Alltid på nett med Mobil backup

Mobil backup består av en mobil kommunikasjonslinje som automatisk overtar eller omruter bedriftens datatrafikk til mobildata på SIM-kort dersom fastlinjen svikter.

Kvinne og mann, kollegaer, ser på pc i kontorlandskap. Foto: Kim Saatvedt

Service Level Agreement – SLA

Dersom bedriften har behov for service utenfor åpningstid kan avtalen oppgraderes til Gull. Har du Gull serviceavtale starter feilretting umiddelbart uansett når på døgnet feilen oppstår. Vi tilbyr feilmeldingstjeneste døgnet rundt.

pc-skjerm, laptop

Kontakt oss

Lokalkunnskap gjør at vi agerer raskt på forespørsler og leveranse. Ta kontakt med vår salgsansvarlig i dag, så skreddersyr vi en løsning tilpasset din bedrift.

Fredrik Stangeby

Telefon: 33 41 69 50
Mobil: 941 52 430
E-post: fs@sfjbb.no

Mann i kontorlandskap. Salgsansvarlig bedrift.
Sjekk om du kan få fiber

Fiber til din bedrift

Å ta i bruk fiberbredbånd gir trygghet for både bedriften din og kundene dine. Med fiber fra Sandefjord Bredbånd får du en rask, driftssikker og stabil internettløsning til din bedrift. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Be om et tilbud

Hvorfor bør du velge fiber fra Sandefjord Bredbånd?

Utviklingen i internetthastigheter og kapasitet øker kraftig, bare de siste årene har behovet for hastighet og kapasitet mer enn tidoblet seg og man forventer at den vil øke også i framtiden. Med fiberbredbånd fra Sandefjord Bredbånd er du og din bedrift rustet for de økningene som forventes uten begrensninger i hastighet og kapasitet.