100 % fiberbredbånd helt fram til kontorveggen

Sandefjord Bredbånd leverer fiberbredbånd med fantastiske hastigheter. Som kunde hos oss får du nok fart og kapasitet, både nå og i fremtiden. Dette er avgjørende når dine ansatte skal benytte for eksempel skytjenester, videokonferanser og strømming av tjenester.

 

pc-skjerm, laptop

Sikre bedriften mot dataangrep

Tilgangen til internett er en kontinuerlig risiko for bedriften, de ansatte og kundene. Sørg for trådløse aksesspunkter og routere som hindrer inntrengere å utføre skade eller drive krypto-utpressing.

Kvinne foran pc på kafé

Alltid på nett med Mobil backup

Mobil backup består av en mobil kommunikasjonslinje som automatisk overtar eller omruter bedriftens datatrafikk til mobildata på SIM-kort dersom fastlinjen svikter.

Kvinne og mann, kollegaer, ser på pc i kontorlandskap. Foto: Kim Saatvedt

Kontakt oss

Lokalkunnskap gjør at vi agerer raskt på forespørsler og leveranse. Ta kontakt med vår salgsansvarlig i dag, så skreddersyr vi en løsning tilpasset din bedrift.

Fredrik Stangeby

Telefon: 33 41 69 50
Mobil: 941 52 430
E-post: fs@sfjbb.no

Mann i kontorlandskap. Salgsansvarlig bedrift.
Sjekk om du kan få fiber

Fiber til din bedrift

Å ta i bruk fiberbredbånd gir trygghet for både bedriften din og kundene dine. Med fiber fra Sandefjord Bredbånd får du en rask, driftssikker og stabil internettløsning til din bedrift. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Be om et tilbud

Hvorfor bør du velge fiber fra Sandefjord Bredbånd?

Utviklingen i internetthastigheter og kapasitet øker kraftig, bare de siste årene har behovet for hastighet og kapasitet mer enn tidoblet seg og man forventer at den vil øke også i framtiden. Med fiberbredbånd fra Sandefjord Bredbånd er du og din bedrift rustet for de økningene som forventes uten begrensninger i hastighet og kapasitet.