Hvordan kobler jeg meg på trådløst internett via hjemmesentralen?

Vi leverer trådløst nettverk fra hjemmesentralen, og i noen tilfeller fra egne wifi-enheter fra Altibox eller TP Link. Har du andre trådløse enheter i din bolig, er det en tredje parts løsning som du har kjøpt inn uavhengig av oss.

For å koble deg til det trådløse nettverket i din bolig, må du finne ut hvilket trådløst nett du skal logge på. Når du finner det rette nettverket, kobler du til og taster inn passordet for ditt nettverk.

Koble deg til via hjemmesentralen

  • Hvis det er trådløst nett via hjemmesentralen du skal logge på, har du fått tilsendt et brukernavn og passord da du ble kunde. Det er også mulig du finner brukernavn og passord på egen etikett festet på hjemmesentralen. Om du ikke finner dette eller husker brukernavn og passord, kan du kontakte vår lokale kundeservice.
  • Har du kjøpt TP Link Deco wifi enheter fra oss, eller har andre Altibox wifi enheter, kan du kontakte vår lokale kundeservice for å få tilsendt brukernavn og passord. I en del tilfeller har vi også satt på en lapp på den trådløse boksen hvor nettverksnavn og passord står. Hvis du har en 3 parts router du har kjøpt selv, kan vi ikke bytte passord for deg, men vi kan være behjelpelige med feilsøk og veiledning.
  • Har du andre tredjeparts wifi enheter, må du sjekke leverandørens brukerveiledning eller web-side for disse wifi-enhetene.