Forventningsfulle publikummere

Gleder seg gjør også Sandefjords befolkning:

– Det hagler inn med hyggelige e-poster og sms-er fra sandefjordinger som ikke kan vente med å dra på festival med venner og kjente igjen denne sommeren, og vi har solgt godt med billetter allerede, sier Børresen Johansen.

Totalt forventer hun i overkant av ti tusen publikummere i løpet av Fjordfest-helga.

– Fjorårets festival var helt fantastisk, og det er følelsen og stemningen derfra vi nå skal videreføre i årets festival. Det blir Fjordfesten i kjent stil: Mange fantastiske artister, barer med forskjellige konsepter, spisesteder og restauranter. Alt ligger til rette for gode dager sammen med familie, venner og kjente, sier hun og oppfordrer:

– Her blir det fullt, så du gjør lurt i å sikre deg billetter så tidlig som mulig!

Publikum på Fjordfesten med tre jenter med armene i været i fokus.

Takker hele Fjordfestfamilien

Hanne Børresen Johansen vil rette en stor takk til frivillige, lag og organisasjoner, næringsliv og andre som på én eller annen måte bidrar før, under og etter Fjordfesten.

– Uten denne dugnadsånden hadde det ikke vært noen Fjordfest. Under selve festivalen er vi 400 mennesker i full sving for å holde hjulene i gang, sier hun.

Lokalt næringsliv er også viktig – både som sponsorer og som samarbeidspartnere. I år er det Sandefjord Bredbånd som er stolt hovedsponsor av Fjordfesten.

– Vi er veldig stolte av at en hjørnestensbedrift som Sandefjord Bredbånd velger å samarbeide med oss. Det er en viktig anerkjennelse og viser at vi har gjort en god jobb over tid. Samtidig er vi jo på en måte i underholdningsbransjen begge to og heier på lokale initiativ som gjør det ekstra bra å bo og besøke Sandefjord. Vi har helt sikkert mye å lære av hverandre.

– Sandefjord Bredbånd spiller også en viktig rolle under selve festivalen: Innskanning av billetter, varer og tjenester, kasseapparater, underholdningen på scenen; alt dette styres digitalt og vi er helt avhengige av gode nettforbindelser. Da er det kjekt å samarbeide med en solid bredbåndsleverandør som har fiberkabler rett inn i parken, smiler hun.

Hanne og Rikke fra Fjordfesten her sammen med Claus Fevang Vidum, Salgs- og markedssjef i Sandefjord Bredbånd.