Alle tv-pakker inneholder en pott poeng som fritt kan disponeres til å velge de kanalene eller strømmetjenestene du foretrekker akkurat nå.

Ditt totale antall poeng finner du på ‘Mine sider’, hvor du også velger inn og ut underholdningen du ønsker å se. Det betyr at du kan prioritere innhold i tv-pakken din etter f.eks. sportsarrangementer du ønsker å få med deg, eller serie- og filmtips du er nysgjerrig på, uten at du trenger å holde kanalen eller strømmetjenesten hele året.

Når du ikke har brukt opp poengene du har i tv-pakken din vil vi våge å påstå at du velger å få litt mindre verdi for pengene du betaler hver måned. Med en liten innsats, kan du ende opp med å få enda mer fengende underholdning på skjermen din. Våre mest fornøyde kunder bytter inn og ut på innhold etter det som er aktuelt for de – akkurat nå.

Her er en enkel steg-for-steg-guide til hvordan du kan ta i bruk de ledige poengene dine, eller bytte ut noe av det innholdet du ikke ser på i dag. Les videre og bli bedre kjent med underholdningskanalene du kan få tilgang til!

Kom nærmere naturen

National Geographic (2 poeng) og Love Nature (2 poeng) er to ypperlige alternativer til deg som liker natur og dyreprogrammer. Forskning viser faktisk at naturprogrammer kan gjøre deg gladere, mindre stresset og faktisk GI energi! Da kan vi fortelle at begge disse anbefalingene inkluderer et såkalt ‘strømme-arkiv’ slik at du kan velge mellom å zappe innom kanalen og se innholdet som spilles av her og nå, eller besøke den tilhørende strømmetjenesten og velge den naturdokumentaren du vil se akkurat nå.

Gladiators

Osprey Sea Raptor

Planet Shark

Britisk underholdning på sitt beste

Skreddersydd for det nordiske markedet byr britiske BBC på underholdningskanalen BBC Nordic med den tilhørende strømmetjenesten BBC Nordic+ (5 poeng).

Her finner du tema som spenner fra familie og livsstil, til naturdokumentarer og generelle underholdningsprogrammer om alt fra kunst og kultur, til true crime, aktuelle hendelser og musikk.

 

Livsstils-serier og mysterier

TV 2 Livsstil (2 poeng) og VOX (3 poeng) er kanalene for deg som er interessert i bolig, mat, reise, myter og mysterier og gode serier. Ganske variert, altså! Her finner du lett og fengende underholdning døgnet – som tillater deg å bli både fascinert og inspirert.

På VOX ser du alt fra ‘Åndenes makt’ og seersuksesser som ‘CSI’, ‘Mord og Mysterier’ og ‘Special Victims Unit’, til boligserier som ‘Husjakt i Karibia’, ‘Eiendomsbrødrene’ og ‘Drømmen om et øyliv’. Passer ikke sendetidspunktet finner du favorittene dine igjen i programarkivet.

TV 2 Livsstil byr på boligserier fra inn og utland, hageinspirasjon, norsk doku-drama og favoritter som ‘Hele Sverige baker’, ‘Selling Houses Australia’ og ‘Home and Away’.

Drømmen om et øyliv

C.S.I Miami

Åndenes makt

Aldri nok sport?

Visste du at kanalpakken med TV 2 Sport 1 og 2 kun koster 5 poeng? Eller at du kan få Eurosport for bare 5 poeng? Hvis du elsker sportens verden så er dette valget for deg!

På TV 2 Sport 1 og 2 byr sendeskjema på både ishockey, sykkelritt, håndball og fotball, i tillegg til utvalgte kamper fra Champions League, Europa League og Tippekampen på lørdager.

Eurosport har alltid idrett å by på! Her sendes alt fra vintersport, til tennis, biljard og golf – sendeskjema finner du her.

Så nå er det bare opp til deg: hva foretrekker du? Guiden ‘Slik bruker du poengene dine’ finner du her ›