Serier du bør sjekke ut i høst

Få med deg høstens underholdning og serienyheter.

par som sitter i sofa og ser på tv

En lang arbeidsdag er over, ungene er i seng, og du er godt plassert i sofaen med fjernkontroll i hånd. Men HVA skal du se på?

Vi forstår frustrasjonen – ikke bare er det vanvittig mye bra å velge i blant gamle serier, men det dukker jo stadig opp nye, og hvilke av de er verdt å gi en sjanse? Og når du til slutt finner noe som ser interessant ut, så er den serien kanskje på en strømmetjeneste som du ikke abonnerer på.

Har du ikke lynsraskt internett og Altibox TV? Sjekk om du kan få her ›

Det du vil se, når du vil se det

Med Altibox TV har du tilgang til å velge inn og ut strømmetjenester akkurat som du vil. Ved å bruke inkluderte poeng kan du nemlig ha HBO Max én dag, skifte til Viaplay Film & Serier den neste, og så gå tilbake til HBO Max etter det. Perfekt dersom du vil prøve ut litt forskjellige serier!

Med det i tankene vil vi hjelpe deg med å finne høstens underholdning ved å presentere noen spennende serienyheter, samt et par herlige serier som nå kommer med nye sesonger.

Knekt

‘Knekt’ handler om tre kompiser som føler at de ikke har fått det til i livet. En dag snus alt på hodet, da «B», Stian og Jeppe oppdager en illegal pokerklubb og innser at her er det raske penger å tjene. De bestemmer seg for å starte opp for seg selv i hovedstaden, og plutselig er tapertrioen hjernene bak et av Europas største undergrunnskasinoer. Drømmen om rikdom og suksess blir raskt en realitet, men jo mer svarte penger som strømmer inn, desto større – og farligere – blir problemene.

Bilde fra serien Knekt

Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm

I ‘Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm’ har den folkekjære duoen Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm rekruttert tolv lærevillige kjendiselever som skal bli bedre hobbykokker ved å gjennomgå rektor Hellstrøms svært intensive og strenge opplæring. Truls kjenner godt til Hellstrøms pedagogiske utfordringer, og har tatt på seg rollen som kontakt- og sosiallæreren som skal sørge for at elevene også rekker å kose seg litt mellom kokkeslagene.

Bilde fra serien Kokkeskolen

Sex Education

Fjerde og siste sesong av denne herlige komedien kommer, og du MÅ få med seg avslutningen på historien til Otis, Eric, Maeve og resten av den herlige gjengen som du har lært å kjenne fra Moordale Secondary School. Enten du er tenåring eller eldre enn det, denne serien bør du gi en sjanse!

*Netflix er kun tilgjengelig om du har vår tv-dekoder Modell A, og har 30 dagers bindingstid.
Bilde fra serien Sex Education

Eden: Untamed Planet

Denne enestående serien tar deg med på en storslått reise til noen av verdens mest avsidesliggende steder. Utforsk hemmelighetene til de få uberørte områdene som er igjen på jorden, fra Namibørkenen til Patagonia, alle fulle av liv. I disse områdene eksisterer livet slik naturen hadde tenkt det. Menneskene nærmer seg stadig disse vakre og sårbare områdene, så nå er tiden inne for å avsløre de gripende historiene som finnes her. Før paradis er tapt.

Bilde fra serien Eden: Untamed Planet

Mer enn bare serier

Hvis du er interessert i sport, kan du også velge inn flere sportsstrømmettjenester for dine Altibox-poeng. Det betyr at du kan se Formel 1 på Viaplay på formiddagen, kamp i Eliteserien på TV 2 Sport 1 på ettermiddagen og en HBO Max-serie på kvelden.. Og du behøver ikke betale ekstra for tilgang til de ulike strømmetjenestene. Og skulle du ha lyst på mer underholdning utover natten, finner du et rikt utvalg gode filmer i strømmetjenestene FilmFavoritter (15 poeng) og Nordisk Film+ (10 poeng)!

Og utenom alt dette, har du med dine poeng også mulighet til å velge inn massevis av barnekanaler og -strømmetjenester, samt natur, nyheter, musikk og mye mer!