Serietips på TV 2 Play

Norske nyheter, store internasjonale hits, gode klassikere, skjulte skatter og herlige dokusåper. TV 2 Play har MYE bra å by på.

Smilende kvinne sitter i en sofa i stue og ser på tv

Du har kanskje fått med deg den herlige nyheten: TV 2 Play Basis er nå tilgjengelig hos Altibox.
(Hvis du ikke har fått det med deg – les mer her.

Noen har fått en prøveperiode frem til 8. april, hvilket betyr at du får mye god underholdning helt uten poengkost, mens noen kan velge inn strømmetjenesten for kun ti poeng på Mine sider her.

Logg deg så inn på TV 2 Play via ditt Altibox-abonnement, og du kan nyte mange spennende serier.

MEN! Hva i all verden skal man se på?

Akkurat det er jo det store spørsmålet i dagens samfunn – og heldigvis for deg har vi funnet frem til noen gode svar her:

Våre beste menn

Dokumentarserie om en gjeng unge menn som på 1990-tallet ble nasjonale helter da de gjorde Norge til et av verdens beste landslag i fotball. Vi følger Mini, Myggen, Rekdal, Solbakken, Berg og resten av det legendariske landslaget under ledelse av selveste Drillo.

 

Bilde fra tv2-serien Våre beste menn

Kompani Lauritzen

Den nye sesongen er i gang, så enten du har sett alt av denne og det foregående, eller du ikke har sett noe: Nå får du enkel tilgang til en fantastisk underholdende serie der mer eller mindre kjente nordmenn får bli enda bedre kjent med seg selv. Alt under oberst Dag Otto Lauritzens trygge ledelse, med god hjelp fra hans trofaste major Ødegård, noen kapteiner og sersjanter, og en viss fenrik.

Bilde fra tv2-serien Kompani Lauritzen

FBI

I denne dramaserien får vi innblikk i hvordan FBI løser kriminalsaker fra sin New York-avdeling. Med oppsiktsvekkende teknologi, prosedyrer og spesialkompetanse, løser teamet kompliserte saker, og er med på å trygge byen og nasjonen. PS: Du bør også sjekke ut ‘FBI: International’.

Bilde fra tv2-serien FBI

Grey's Anatomy

TV 2 Play er først ute med nye episoder i dette fantastiske sykehusdramaet, så hvis du vil være helt oppdatert, er det her du må se denne!

Bilde fra serien Grey's Anatomy

Bloggerne

Sesong 18 er akkurat ferdig, og ved å velge inn TV 2 Play kan du se alle 331 episodene akkurat når du vil. Møt mennesker som åpent deler livet sitt i sosiale medier og på blogger. Både små og store begivenheter skal deles – helt uten filter.

Bilde fra serien Bloggerne

From

Her snakker vi ‘Lost’ møter ‘Walking Dead’. Den offisielle beskrivelsen du finner på TV 2 Plays side bør være nok til å tiltrekke deg: Familien Matthews er på biltur i USA og blir plutselig fanget i en mystisk småby som hver kveld etter mørkets frembrudd hjemsøkes av farlige skapninger.

Bilde fra serien From

Dark Winds

Denne kom i høst, og er definitivt en skjult skatt som er vel verdt å sjekke ut. Første sesong består av seks episoder, og kan best beskrives som ‘True Detective’ møter ‘Fargo’. Kort fortalt: Året er 1971, o Navajo-politibetjentene Joe Leaphorn og Jim Chee løser forbrytelser som truer reservatet.

Bilde fra serien Dark Winds