Vi spiller på lag med SF Kvinner

I 20 år har Sandefjord Bredbånd koblet på og støttet lokalmiljøet, idretten og fellesskapet i Sandefjord. Vi tok en prat med Amalie Kolnes (23), keeper på Sandefjord Fotball Kvinner, om fotballens viktige betydning og lagets ambisjoner for fremtiden.

Som lokal leverandør av lynraskt internett kobler vi ikke bare mer og mer av Sandefjord på verden, men velger også å gi tilbake til byen vår. Det gjør vi blant annet ved å heie på og støtte lokale idrettslag, kulturaktiviteter og organisasjoner som er til glede for mange. Via vårt sponsorat Sandefjord Bredbånd sponser, ønsker vi å bidra med økonomisk støtte til de du mener fortjener det.

SF Kvinner er et av de lokale idrettslagene som har mottatt sponsormidler, og som vi med stolthet støtter. Klubben er den eneste i Vestfold som aktivt jobber mot målet om å bli et topplag i fotball. Som representant for SF Kvinner var vi heldig å få møte Amalie, på selveste kvinnedagen, 8. mars.  

Bilde: Amalie Kolnes (SF Kvinner), Claus Fevang Vidum (Sandefjord Bredbånd)

To personer som tar hverandre i hånden

SF Kvinner er et av de lokale idrettslagene som har mottatt sponsormidler, og som vi med stolthet støtter. Klubben er den eneste i Vestfold som aktivt jobber mot målet om å bli et topplag i fotball. Som representant for SF Kvinner var vi heldig å få møte Amalie, på selveste kvinnedagen, 8. mars.  

Amalie er relativt nyinnflyttet i byen, men opplever at Sandefjord Bredbånd er godt forankret blant sandefjordingene.  

– Det virker som om alle bruker den lokale leverandøren. Det at de i tillegg ønsker å bidra til fellesskapet er fint, sier hun.  

– Vi har utrolig lyst til å etablere oss i toppfotballen med SF Kvinner. På kort sikt vil vi nå 2. divisjon, og så håper vi å ta steget opp i 1. divisjon om et par år. Det er en reise jeg har lyst til å være med på. 

Amalie er opprinnelig fra Sola utenfor Stavanger og kommer fra toppklubben Klepp. Keeperen meldte overgang til Sandefjord og SF Kvinner sommeren 2022, nettopp fordi hun vil være med på å bygge opp laget.     

– Klepp var allerede en toppklubb da jeg kom inn og jeg har derfor sett hvordan det fungerer. SF Kvinner driftes som en toppklubb selv om laget ligger i 3. divisjon, og har et klart mål om å rykke oppover. Ved å være med på reisen føler jeg at jeg tar en større del i utviklingen fremfor å komme inn når fordelene er lagt til rette.   

Søk spons og gjør det lille ekstra for laget ditt 

Alle lokale idrettslag, organisasjoner og kulturaktiviteter i Sandefjord kan søke om sponsormidler på inntil kr 10.000,– fra Sandefjord Bredbånd.  

 

Vil du søke? Husk søknadsfristen 1. april! 

CTA: Send inn søknad her 

Som nevnt er SF Kvinner blant de som har mottatt spons.  

– Støtten gikk direkte til klubben og til det sportslige, som ulike kampaktiviteter og treninger. Det har bidratt til å legge til rette for oss sånn at vi kan prestere best på banen, sier Amalie.  

Vil du oppfordre andre til å søke sponsormidler fra Sandefjord Bredbånd – i så fall hvorfor? 

– Absolutt, det er veldig gode midler som kommer godt med. Enten dere trenger nye kjegler eller fotballmål, så er det en fin mulighet til å gjøre det lille ekstra for laget ditt. Det legger til rette for at spilleren kan gjøre det bra, også er det jo ekstra stas som vil bidra til å motivere.   

Fotballen er en stor og viktig del av livet 

23-åringen har spilt fotball helt siden aller første skoledag, og forteller at sporten betyr mye for henne.  

– Det er der jeg kjenner at jeg hører mest til, og nå som jeg har flyttet betyr det enda mer. Det er en sosial arena, og en arena for både personlig og sportslig utvikling.  

Ved siden av idretten har hun tatt en utdanning i økonomi, og dagene i Sandefjord går til å kombinere fotballen med regnskapsjobben i Azets.  

– Det er lange dager, men jeg gjør det fordi jeg trives med det. Fotballen er en avkobling fra jobb og omvendt.  

Med hektiske dager er det godt med muligheten til hjemmekontor. Og da er hun avhengig av lynraskt internett, selvfølgelig levert av Sandefjord Bredbånd.  

– Det er viktig med et stabilt og godt internett – det er helt uvurderlig. Du merker jo godt når internett ikke funker, og det har jeg heldigvis sluppet. Det er også veldig behagelig å sette seg i sofaen med nettbrett for å slappe av å sjekke nyheter, gjerne samtidig med noe avslappende på TV-skjermen, f.eks. Formel1 som jeg synes er moro å følge med på, sier Amalie.  

Jente som bruker pc

– Andre jeg kjenner er også fornøyde med Sandefjord Bredbånd. Det at jeg aldri hører noe negativt om Sandefjord Bredbånd, betyr for meg at de er veldig pålitelige, sier Amalie med et smil.  

Sandefjord Bredbånd er alltid er i nærheten hvis hun skulle trenge hjelp. Men fordi Amalie opplever at vi er i forkjøpet når det gjelder vedlikehold og nedetid, har hun ikke hatt behov for å ta kontakt.  

– Jeg har fått melding om utførelse av servicearbeid om natten, og det funker når jeg legger meg og når jeg våkner om morgenen – det er det som teller.  

Er du ikke koblet til Sandefjord Bredbånd sitt fibernett, har du sannsynligvis fiber i tomtegrense eller inn til husvegg.
CTA: Ta kontakt for å koble deg til 

Amalies to største idrettsøyeblikk 

Helt til slutt mimrer vi litt med Amalie om hennes største idrettsøyeblikk. Hun tar oss blant annet med tilbake til 2019 – da hun var med på å vinne Norgesmesterskapet for jenter 19 år med Klepp.  

– Jeg kom til laget den sommeren og finalen var i oktober samme høst. Det var debut i toppserien mot Fart, med 2-3 cm snø på banen og noen som måtte måke mens vi spilte. Det var veldig stort og skikkelig gøy!  

Et annet stort øyeblikk var kamp i toppserien mot Kolbotn i 2021 – første kamp etter pandemien.  

– Da var det ett år og syv måneden siden forrige kamp. Jeg ble kastet inn etter 30 minutter, og selv om vi tapte var det veldig gøy å være med på, avslutter hun.    

Sandefjord Bredbånd har koblet Sandefjord på verden i 20 år, og vil fortsette å støtte de som bidrar til fellesskapet og gjør det godt å leve i fjor’n. Vi gleder oss til hva de neste 20 årene bringer – og til å følge Amalie og SF Kvinner på veien mot toppen.  

Vil du søke om økonomisk støtte til ditt eget idrettslag, kulturaktivitet eller din organisasjon? Eller vil du søke på vegne av de du mener fortjener det? Les mer om søknadsprosessen og betingelser 

Søknadsfristen er 1. april. 

Send inn søknad her