Opptatt av kvalitet i alle ledd - også ved valg av internettleverandør

I Sandefjord har smykkedesigner og gullsmed Sophia Brand håndlaget og solgt unike smykker i over tjue år. Gjennom mange år i bransjen har hun bygget en internasjonal merkevare og butikk under eget navn, og i dag har hun to ansatte i butikklokalene i Rådhusgata.

Sophia Brand er opptatt av kvalitet i alle ledd, derfor tok hun heller ikke lett på oppgaven da bedriften skulle velge ny internettleverandør i forbindelse med overgangen til fiberlinje:

– Etter å ha gjort research på de ulike leverandørene, lest anmeldelser, studert tilbud og lyttet til folk, var det ikke tvil om at Sandefjord Bredbånd var det riktige valget for oss, sier Brand.

Gullsmed Sophia Brand jobber på pcen.

Skal være tilgjengelig 24/7

Smykkedesigneren forteller om en hverdag hvor stabilt internett er avgjørende.

– Det forventes at vi er tilgjengelige for kundene våre 24/7. Vi er også veldig aktive på sosiale medier som Instagram, Pinterest og Facebook. Vi legger ut bilder og videoer, blogger på nettsiden, og svarer kunder i de ulike kanalene.

– Dessuten ligger jo kassasystemet og regnskapet vårt i skyen. Alle disse systemene snakker sammen til enhver tid. Om nettet er nede, har vi rett og slett et problem, forklarer Sophia Brand.

… og dommen etter ett år med Sandefjord Bredbånd?

– Forventingene er innfridd! Når sant skal sies har vi ikke tenkt så mye over nettet den siste tiden, og det er slik det skal være. Et raskt og stabilt nett gjør liksom bare at hverdagen flyter godt. Det samme gjelder på hjemmebane, hvor jeg også er Sandefjord Bredbånd-kunde. Selv med to tenåringer i hus har vi aldri problemer med internettkapasiteten, sier hun.

Gullsmed Sophia Brand i butikk.

Fordel med lokal leverandør

– For oss var det viktigst å finne den beste leverandøren, ikke den nærmeste. Når vi til slutt endte opp med å velge lokalt, er jo det allikevel en veldig fin bonus, smiler Sophia Brand.

Brand synes det er fint å bruke en aktør som gir tilbake til Sandefjordsamfunnet, samtidig som nærheten innimellom kan gi andre fordeler.

– Om det skulle være et eller annet feil med internettlinja vår, så er det en trygghet å vite at hjelpen finnes rett borti gata, avslutter Sophia Brand.

Gullsmed Sophia Brand foran butikk.