Folka som kobler Sandefjord på verden

Møt noen av folka våre. Møt tech-entusiasten som kommer hjem til deg når du ikke får det til selv. Driftskonsulenten som sørger for at fiberen fungerer i alle Sandefjords krinker og kroker. Møt han som hjelper deg på telefon og smiler til deg når du kommer inn døra. Møt folka våre – folka som kobler Sandefjord på verden!

Ansatt med gul arbeidsjakke jobber ute med fiberrør

Fred Are kobler Sandefjord på verden

Når kunder kommer bort til meg på butikken og i byen for å takke for hjelpa de fikk forrige uke, da ser jeg at jobben jeg gjør faktisk betyr noe. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi vi har et bredt kulturtilbud, solrike strender, flotte turområder og fiskeplasser rett utenfør døra. Byen er levende og bygger på en imponerede historie, fra hvalfangst til Jotun og Grans.

Salgsansvarlig privat

Jan Roar kobler Sandefjord på verden

Ingenting er bedre enn når alt lyser grønt. Da vet jeg at byens innbyggere kan gjennomføre nok en dag på hjemmekontor med glans. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi byen her er for alle – også for oss fra bygdene rundt. Her kan vi komme sommer som vinter, enten vi skal på konsert, fotballkamp eller telttur og føle oss som en del av byen.

Ansatt med gul arbeidsjakke jobber ute med fiberrør

Kristoffer kobler Sandefjord på verden

Hver dag kan jeg løse problemer for kundene mine – helt ned på detaljnivå. Med alt rett rundt hjørnes og flinke folk i Rett På Nett, går det raskt fra problemet oppstår til løsningen er på plass. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi det er byen jeg har vokst opp i. Det er i denne byen jeg møter kunder på butikken, hos frisøren og i parken. Og det er i denne byen jeg selv kan være med å gi tilbake til lokalmiljøet.

Mannlig ansatt på kundeservice, prater med kunde på telefon.

Fredrik kobler Sandefjord på verden

Bedriftsnettverket i Sandefjord er imponderende. Det har vært merkbar vekst i byen de siste årene og det er dyktige folk som jobber hardt, noe jeg har får bekreftet hver dag i kontakt med våre kunder. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi byen har et variert næringsliv som gir mange muligheter. Det er en by med mange lokale aktører og gode relasjoner på tvers av bransjer. Det er jeg stolt av å være en del av.

Salgsansvarlig bedrift

Mats kobler Sandefjord på verden

Som ansatt på kundeservice, hjelper jeg kunder Rett På Nett. Enten det er utstyr fra oss eller nye printer fra butikken, hjelper i med å koble opp. Da er jeg trygg på at vi bidrar slik at utstyret fungerer på best mulig måte. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi her har vi mulighetene til en stor by, samtidig som vi har tryggheten til en liten by. Som tilflytter merket jeg raskt at innbyggerne her er en trivelig gjeng med gode smil på lur.

Kundekonsulent hjelper kunde

Frode kobler Sandefjord på verden

Kapasiteten i fiberkablene gjør at kundene alltid har raskt og stabilt nett, enten de spiller online med venner eller strømmer den siste episoden av favorittserien sin. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi det er en levende by med lokale ildsjeler. Sandefjord Fotball og dere satsning på lokale talender skaper engasjement og samhold. Her ser vi ringvirkninger av å være en lokal aktør, og hva det betyr for byen.

Ansatt med gul arbeidsjakke jobber ute med fiberrør

Anton kobler Sandefjord på verden

At de dyktige fagfolka våre trives på jobb er alt jeg trenger. Jeg tror nemlig at folk som trives på jobb, gjør en bra jobb, og det tror jeg kundene våre merker. Sånn kobler jeg Sandefjord på verden.

Jeg elsker Sandefjord fordi i tillegg til superrask fiber, er det kort vei til alt: Skogen, havet, fjellet. Til og med utlandet er «rett rundt svingen».

Daglig leder i Sandefjord Bredbånd

Velger du lokalt, er du sikret at overskuddet går tilbake til byen vår – og deg som innbygger.