At Sandefjord Bredbånd og andre aktører bidrar til idrett og kultur, gjør at vi i større grad kan gjøre det vi har lyst til – nemlig drive med toppidrett. Det gir oss flere muligheter. For oss er løpingen sosialt, skaper mestringsfølelse og gir mye energi. Når vi løper slipper vi å tenke på alt annet som stresser oss. Vi blir rett og slett lykkelige av det, og det gjør andre ting i livet litt enklere.

Også er vi selvsagt veldig fornøyde med at fibernettet til Sandefjord Bredbånd bare fungerer, og går så kjapt. Særlig nå da alle har vært hjemme samtidig med nettundervisning, møter og alt det andre vi driver med.

– Petronella (sprint) og Elisabella (1500 meter), Runar friidrett

To unge jenter som løper/trener i Bugårdsparken, Runar friidrett

Vi har nettopp signert en fiber-avtale med Sandefjord Bredbånd. Det muliggjør live-sending av seilinger som regattaer, seilsportligaen i juli og europamesterskapet i august. Det er alltid mange som filmer og tar bilder under seilingene også, og de er avhengige av å jobbe i skyen. Vi gleder oss til å få fiber, da 4G ikke er et godt nok alternativ.

– Viggo Holm, sportslig leder, Sandefjord Seilforening

Viggo Holm, sportslig leder, Sandefjord Seilforening. Sjøen og Granholmen i bakgrunnen.

Idrett og kultur er jo hele oppveksten for barn og unge, og selve grunnlaget for livsglede og trivsel i en middels stor by. At Sandefjord Bredbånd bidrar som de gjør betyr mye, det er viktig rett og slett!

– Morten Kjoss

Vi er avhengig av godt internett hjemme. Sønnen i huset er mye online, så vi fikk passet påskrevet rett og slett. Derfor byttet vi til Sandefjord Bredbånd. Det var litt kludrete i starten, for vi er ikke så teknisk sterke, men vi fikk skikkelig god service gjennom Rett På Nett-tjenesten. Nå fungerer det alltid.

– Morten Gran

To kvinner og to menn med golfutstyr på Sandefjord Golfbane

GØIF er avhengig av sponsorer for å drive klubben. Det å ha fiber som er stabilt og gir god kapasitet er viktig for oss. Vi er veldig fornøyde med å ha Sandefjord Bredbånd som leverandør og sponsor. I tillegg til fiber for vanlig drift av klubben har vi ofte fotballkvelder i klubbhuset med pizza og gaming. Da skal det ikke lægge.

Gjennom sponsoratet er Sandefjord Bredbånd med på å støtt opp om og samle lokalmiljøet – som for eksempel på GØIF-dagen. Da har vi hoppeslått, boder og Sandefjord Bredbånd stiller med sin egen fotball-dart som er veldig populær. Dagen inneholder også legendekamper og kanskje den viktigste kampen av alle: Gutter 19 mot Gutter 6. Seksåringene starter med 30 + i mål og kommer stort sett helt til finalen. Denne dagen er med på å skape samhold og tilhørighet på tvers av kjønn og alder, og Sandefjord Bredbånd er en viktig bidragsyter.

– Chris Olsen, trener, GØIF Fotballklubb

Mann på fotballbane, ansvarlig for fotball for barn og unge i GØIF

Her på Gründeriet er gründerne en del av et fellesskap: et miljø med likesinnede, der alle må gjennom de samme utfordringene, uavhengig av bransje. Derfor lykkes de også i mye større grad enn ellers på markedet – antakeligvis fordi de holder ut litt ekstra.

Sandefjord Bredbånd er en økonomisk bidragsyter som muliggjør det vi tilbyr, og den innholdspakka gründerne får. I tillegg sponser de med fiberbredbånd. Det er mange som er på samtidig, og ekstremt mange digitale møter. I tillegg har vi kodere og utviklere som jobber til enhver tid. Da er internett en hygienefaktor – det skal alltid bare fungere. Og det gjør det med Sandefjord Bredbånd.

– Benedicte Iversen, daglig leder, Gründeriet

Benedicte, daglig leder, utenfor Gründeriet i Sandefjord

Idretten betyr ekstremt mye for disse niåringene. De har det fryktelig sosial! Og selv om det er en individuell idrett gir det en sterk lagfølelse. Vi har det gøy på trening, og legger opp til masse lek og glede. Men vi driver på frivillig basis og det er mange utgifter. Derfor er vi helt avhengig av økonomisk støtte fra våre sponsorer – som Sandefjord Bredbånd. Det at de er en lokal bidragsyter og gjør det enkelt å få den digitale hverdagen til å fungere, er helt topp. Den lokale kundeservicen gjør det også veldig enkelt, om det er behov for litt support og hjelp. Da får vi gjort jobben enklere og får tid til det vi syntes er aller mest morsomt, nemlig trening, sosialt og mange mil på ski.

– Joakim Pande, Runar IL Ski

Tre jenter på rulleski, Runar Ski